Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

doTERRA

A tiszta esszenciális illóolajok forradalmasítják az EGÉSZSÉGÜNK kezelési módszereit.

Ezek a természetes, aromás vegyületek magvakban, szárakban, fakérgekben, gyökerekben, virágokban és egyéb növényi részekben találhatók. Az ESSZENCIÁLIS illóolajok természetes védettséget nyújtanak a természet kihívásaival szemben és nagy szerepet nyújtanak a beporzásban. Az ESSZENCIÁLIS olajokat évszázadok óta használja az emberiség az ételek ízesítésére, szépségápolásban, és az egészségügyi gyakorlatokban.
Hogyan használjuk?
Nagyon széles körben használjuk az érzelmi és fizikai jólét érdekében. Egyedülálló olajként, vagy összetett keverékként használahatók a három különböző alkalmazás közül:
Aromatikusan
Amikor párologtatunk, nagyon stimulálók, amíg más olajok nyugtató hatásúak lehetnek. Az olajok párologtatásával a levegőt frissíteni és tisztítani is lehet.
Helyileg
Az esszenciális olajok könnyen beszívódnak a bőrbe és biztonságosan használhatók helyileg.
Belsőleg
Néhány olajnak gazdag kulináris történelme van és használhatók táplálékkiegészítőként a célzott testi-lelki harmóniára, jó közérzetre.
Igéretesek és izgalmasak is egyben, amikor a saját és családunk egészségmegőrzéséről beszélünk. Helyileg, belélegezve vagy belsőleg használva a pozitív hatásuk határtalan.
Tudatosan választjuk ki hatékonyságukért és tisztaságukért.